Uw eigen domeinnaam is een vereiste!

Een domeinnaam dient om het nummerieke stelsel van ipnummers om te zetten in voor mensen duidelijke taal.

Er worden jaarlijks kosten in rekening gebracht voor de registratie van uw domeinnaam. Deze kosten verschillen per extensie.

Welke extensies moet u registreren

Wij adviseren onze klanten om minimaal hun naam in Nederland te registreren, daarnaast neemt u de extensie van de landen waarin u zaken doet.

Hoe uw domeinnaam te registreren

Ga naar ons order systeem via onderstaande link en doe de domeincheck. U krijgt dan direct resultaat of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

Ordersysteem

Webhosting oplossingen

Wij hebben voor u een aantal standaard pakketten samengesteld die in de meeste gevallen voldoen aan de diverse eisen van de gebruikers en webdesigners. Al onze pakketten ondersteunen standaard PHP, perl en SSL en worden gehost op linux servers met apache configuratie.
Instap pakket

Dit pakket is voldoende voor het plaatsen van een eenvoudige webpresentatie, u beschikt over totaal 500 MB schijfruimte en één pop account om uw email uit te lezen. U heeft de mogelijkheid om via webmail overal ter wereld uw email uit te lezen of te beantwoorden. Het pakket is voor beheer voorzien van een uitgebreid controlpanel.

Bestel hier via ons order systeem.

Standaard pakket

Dit pakket bevat de zelfde opties als het instappakket echter beschikt u nu over 1000 MB schijfruimte en tien pop accounts voor eventueel extra medewerkers in uw organisatie. Avas (Antivirus Antispam) wordt er gratis bijgeleverd, en op verzoek krijgt u ook MySQL en Statistieken gratis.

Bestel hier via ons order systeem.

Professioneel pakket

Het professioneel pakket is samengesteld voor organisatie's die alles uit hen website willen halen, u beschikt maar liefst over 5000 MB schijfruimte en 10 GB dataverkeer , 20 extra user accounts voor het aanmaken van extra email accounts of subdomeinen.

Bestel hier via ons order systeem.

Dedicated servers

Dedicated servers van Netbuy Hosting BV zijn standalone machines opgebouwd uit eerste klas componenten.

Dedicated oplossingen zijn altijd op maat en worden precies afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij kunnen losse servers inrichten maar ook volledige clusteroplossingen voor het wat zwaardere werk.

Neem voor meer info contact met ons op.

Viruele servers

Een virtuele server is een tussenvorm tussen shared hosting/services en dedicated server.

U deelt op een zware server de hardware resources met meerdere virtuele servers. Iedere virtuele server heeft zijn eigen resources toegewezen gekregen en oefent geen invloed uit op andere virtuele servers.

Uiteraard is dit concept niet geheel nieuw, sinds 1999 zijn wij met het virtueel server concept bezig u kunt er vertrouwen op hebben dat we in al deze jaren ruime ervaring hebben opgebouwd.

Maatwerk en advies

Netbuy Hosting is de juiste partij om voor u maatwerk oplossingen te verzorgen, wij kunnen u voorzien in advies,begeleiding en realisatie van uw ict projecten. Wij zijn als geen ander op de hoogte van mogelijkheden en oplossingen op ict gebied. We weten welke partijen we moeten benaderen en hoe, uw projecten te begeleiden.
Neem voor meer info contact met ons op.

Hiernaast hebben we enkele oplossingen staan die we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

LAMP webcluster

Voor websites die miljoenen aanvragen per dag, honderden per seconde, te verwerken krijgen hebben we een heavy-duty Web Cluster oplossing.

De minimale configuratie betreft twee web nodes voor Apache/PHP en twee database nodes voor MySQL. Elke node in de cluster kan volledig gestopt worden zonder dat het de beschikbaarheid van uw applicaties in gevaar brengt. Na reparatie kan de defecte node weer naadloos geïntegreerd worden.

Total monitorring

Er kan heel veel misgaan met uw hardware of software indien u een zwaar belaste applicatie draait, zeker als uw server publiek toegankelijk is krijgt u zeer zeker te maken met hacker/virus aanvallen.

Om het risico te verkleinen hebben we een totaal monitorring systeem, het is een uitgebreid monitorring oplossing gebaseerd op de bekende open source applicatie Nagios. Dit pakket kan geheel naar wens en behoefte aangepast worden in samenspraak met uw eigen ict afdeling.

Anti Spam

SPAM is de grootste ergenis van de huidige email gebruiker, voor u bedrijf kunnen wij het aantal spammailtjes met meer dan 98% reduceren, onze spam filters worden volledig automatisch geupdate en u kunt deze volledig online beheren.

95% van het verstuurde email verkeer is SPAM, door uw mail door onze spamfilters te filteren reduceert u de belasting van uw eigen mailservers aanzienlijk.

Wij hebben antispam oplossingen voor kleine bedrijven tot enterprise oplossingen.

Copyright © Netbuy Hosting 1997 - 2020 | Al onze diensten en aanbiedingen exclusief 21% btw en conform onze algemene voorwaarden